Tàrtar de salmó
Ingredients
- 400 g de Salmó fumat
- 5 Cebetes en vinagre
- Uns 25 g de Tàperes
- Ratlladura de llimona
Per amanir:
- El suc d'una llimona
- 1 All picat
- 3 Cullerades d'oli d'oliva verge extra
- Cibulet picat
- Sal i pebre
Per acompanyar:
- Mesclum d'enciams i torradetes
Elaboració
Tallem el salmó a trossos petits i ho reservem en un bol.
Amb la picadora triturem les cebes tendres, i les tàperes i hi incorporem també
la ratlladura de llimona.
Afegim aquesta barreja picada al bol on tenim el salmó.
En un altre bol barregem l'oli d'oliva i el suc de llimona, hi afegim l'all picat
i ho assaonem amb sal i pebre.
Com abans afegim aquest amaniment en el recipient amb el salmó i la barreja.
Per emplatar col·loquem un motlle rodó i hi posem dins els trossets de salmó amb
la barreja de les cebes tendres, tàperes, alls, ... pressionem amb una cullera perquè
s'adapti al motlle.
Servim el tàrtar amb el mesclum d'enciams i torradetes.
Comparteix aquesta recepta: