Tàrtar de salmó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de Salmó fumat
  • 5 Cebetes en vinagre
  • Uns 25 g de Tàperes
  • Ratlladura de llimona

Per amanir:

  • El suc d'una llimona
  • 1 All picat
  • 3 Cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • Cibulet picat
  • Sal i pebre

Per acompanyar:

  • Mesclum d'enciams i torradetes

4 racions

Elaboració

Tallem el salmó a trossos petits i ho reservem en un bol.
Amb la picadora triturem les cebes tendres, i les tàperes i hi incorporem també
la ratlladura de llimona.
Afegim aquesta barreja picada al bol on tenim el salmó.
En un altre bol barregem l'oli d'oliva i el suc de llimona, hi afegim l'all picat
i ho assaonem amb sal i pebre.
Com abans afegim aquest amaniment en el recipient amb el salmó i la barreja.
Per emplatar col·loquem un motlle rodó i hi posem dins els trossets de salmó amb
la barreja de les cebes tendres, tàperes, alls, ... pressionem amb una cullera perquè
s'adapti al motlle.
Servim el tàrtar amb el mesclum d'enciams i torradetes.

15min


Recepta de cuina de Tàrtar de salmó
Tàrtar de salmó.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1023 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: