Lasanya de pollastre i carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem i tallem el carbassó en làmines una mica gruixudes.
Les reservem.
Salpebrem els filets de pit de pollastre i els posem a coure en
una paella amb una mica d'oli.
Ho deixem coure uns 3 minuts per costat (la cocció és en funció del gust del comensal).
Retirem els filets de pit de pollastre i en la mateixa paella saltem un parell de minuts
les làmines de carbassó
Ja podem muntar la lasanya.
De base una làmina de carbassó, a sobre un tall de filet de pit de pollastre, damunt el pollastre un tall de formatge brie i a sobre una làmina de carbassó.
Ja es pot servir el plat adornat amb tocs d'orenga.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se