Lasanya de pollastre i carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Filets de pit de pollastre
  • 4 Talls de formatge brie
  • 1 Carbassó
  • Orenga (fulla mòlta)
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Rentem i tallem el carbassó en làmines una mica gruixudes.
Les reservem.
Salpebrem els filets de pit de pollastre i els posem a coure en
una paella amb una mica d'oli.
Ho deixem coure uns 3 minuts per costat (la cocció és en funció del gust del comensal).
Retirem els filets de pit de pollastre i en la mateixa paella saltem un parell de minuts
les làmines de carbassó
Ja podem muntar la lasanya.
De base una làmina de carbassó, a sobre un tall de filet de pit de pollastre, damunt el pollastre un tall de formatge brie i a sobre una làmina de carbassó.
Ja es pot servir el plat adornat amb tocs d'orenga.

15min


Recepta de cuina de Lasanya de pollastre i carbassó

Lasanya a la meva manera.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

678 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!