Remanat d'Esparregs Buscants

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Tellem el esparregs fins que espugin trencar amb els dits i els posem amb un vol amb remull.
Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'olive posem les gambetes i sison massa grants les tallarem una mica i els i donarem unas quantes voltes per la paella i els i tirarem un pols de pebre negre,mentres tallarem els alls tendres i tambe u tirarem a la paella i quan hauran donad unas quantes voltes i tirarem els esparregs que es vaig fen apocapoc per que nó quedin resegs una miqueta suqusets, mentres agafarem els ous i els dabatarem amb un plat i posarem una mica de sal poca per que els esparregs son una mica frots de guts i tirarem els ous a la paella a on tenim els esparregs horemanaremt tot per que quedi els ous ven cuits i que no s'enganxi per la paella es peró que estigui bo i si comve u podeu rectifica de sal.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se