Remanat d'Esparregs Buscants

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Esparregs
  • Ous
  • Alls tendres
  • Gambetes cuites
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d'olive

6 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Tellem el esparregs fins que espugin trencar amb els dits i els posem amb un vol amb remull.
Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'olive posem les gambetes i sison massa grants les tallarem una mica i els i donarem unas quantes voltes per la paella i els i tirarem un pols de pebre negre,mentres tallarem els alls tendres i tambe u tirarem a la paella i quan hauran donad unas quantes voltes i tirarem els esparregs que es vaig fen apocapoc per que nó quedin resegs una miqueta suqusets, mentres agafarem els ous i els dabatarem amb un plat i posarem una mica de sal poca per que els esparregs son una mica frots de guts i tirarem els ous a la paella a on tenim els esparregs horemanaremt tot per que quedi els ous ven cuits i que no s'enganxi per la paella es peró que estigui bo i si comve u podeu rectifica de sal.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: