Crema de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Fem els musclos al vapor, els traiem de la closca i els reservem.
Pelem les gambes. En una olla amb un raig d'oli, hi fregim els caps i les pells.
Tallem el porro i la ceba i ho afegim al olla, ho remenem i que es fregeixi una mica.
Ara hi fiquem les patates netes, pelades i a trossos.
Hi aboquem el fumet de peix i deixem que bulli uns 30 minuts.
Ho triturem i ho passem pel colador xinès.
Posem la crema al foc, i en quan arrenqui el bull, hi afegim les cues de gamba i la
crema de llet, ho coem 2 minuts.
Servim la crema calenta en bols, amb les gambes i musclos que hem reservat dins amb un
rajolí oli d'oliva verge extra i cibulet picat per sobre.
Ho podem acompanyar amb torredetes

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se