Crema de marisc
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Litre i mig de fumet de peix casolà
- 12 Gambes mitjanes
- Dues dotzenes de musclos
- 1 Porro
- 1 Ceba
- 2 Patates
- 100 cc. de crema de llet
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Cibulet
- Torradetes (opcional)
Elaboració
Fem els musclos al vapor, els traiem de la closca i els reservem.
Pelem les gambes. En una olla amb un raig d'oli, hi fregim els caps i les pells.
Tallem el porro i la ceba i ho afegim al olla, ho remenem i que es fregeixi una mica.
Ara hi fiquem les patates netes, pelades i a trossos.
Hi aboquem el fumet de peix i deixem que bulli uns 30 minuts.
Ho triturem i ho passem pel colador xinès.
Posem la crema al foc, i en quan arrenqui el bull, hi afegim les cues de gamba i la
crema de llet, ho coem 2 minuts.
Servim la crema calenta en bols, amb les gambes i musclos que hem reservat dins amb un
rajolí oli d'oliva verge extra i cibulet picat per sobre.
Ho podem acompanyar amb torredetes
Comparteix aquesta recepta: