Crema de marisc

Ingredients

  • 1 Litre i mig de fumet de peix casolà
  • 12 Gambes mitjanes
  • Dues dotzenes de musclos
  • 1 Porro
  • 1 Ceba
  • 2 Patates
  • 100 cc. de crema de llet
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Cibulet
  • Torradetes (opcional)

6 racions

Elaboració

Fem els musclos al vapor, els traiem de la closca i els reservem.
Pelem les gambes. En una olla amb un raig d'oli, hi fregim els caps i les pells.
Tallem el porro i la ceba i ho afegim al olla, ho remenem i que es fregeixi una mica.
Ara hi fiquem les patates netes, pelades i a trossos.
Hi aboquem el fumet de peix i deixem que bulli uns 30 minuts.
Ho triturem i ho passem pel colador xinès.
Posem la crema al foc, i en quan arrenqui el bull, hi afegim les cues de gamba i la
crema de llet, ho coem 2 minuts.
Servim la crema calenta en bols, amb les gambes i musclos que hem reservat dins amb un
rajolí oli d'oliva verge extra i cibulet picat per sobre.
Ho podem acompanyar amb torredetes

45min


Recepta de cuina de Crema de marisc
Crema de marisc.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2035 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: