Sípia amb quinoa, pebrot groc escalivat i la seva tinta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

De la sípia:

En una planxa hi posem una mica d'oli.
Quan està calenta hi posem la sípia uns 4 minuts per costat
en funció del gust del comensal.
Cap el final de la cocció hi tirem una mica de sal i la picada.

De l'emplatat:

Barregem la quinoa que hem escalfat una mica amb la tinta de la sípia (a la peixateria ens la varen donar).
En un plat hi posem de base la quinoa barrejada amb la tinta i sobre la sípia i damunt la sípia el pebrot escalivat escalfat.
Ja es pot servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se