Sípia amb quinoa, pebrot groc escalivat i la seva tinta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Sípia fresca que a la peixateria ens preparen per fer a la planxa
  • 100 g de Quinoa cuita
  • 1 Pebrot groc escalivat de conserva casolana
  • 1 Potet de picada d'all i julivert
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

De la sípia:

En una planxa hi posem una mica d'oli.
Quan està calenta hi posem la sípia uns 4 minuts per costat
en funció del gust del comensal.
Cap el final de la cocció hi tirem una mica de sal i la picada.

De l'emplatat:

Barregem la quinoa que hem escalfat una mica amb la tinta de la sípia (a la peixateria ens la varen donar).
En un plat hi posem de base la quinoa barrejada amb la tinta i sobre la sípia i damunt la sípia el pebrot escalivat escalfat.
Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Sípia amb quinoa, pebrot groc escalivat i la seva tinta

Sípia amb quinoa, pebrot groc escalivat i la seva tinta .

Recepta de cuina de Sípia amb quinoa, pebrot groc escalivat i la seva tinta

Detall sípia amb quinoa, pebrot groc escalivat i la seva tinta.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1624 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: