Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i les rodanxes de lluç.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salem el lluç per la part de sobre i hi tirem damunt, l'orenga, l'alfràfega i la cúrcuma menys l’oli.
Posem la safata al microones i ho deixem coure uns 3- 4 minuts. El temps depèn del gruix del peix,
jo com hi havia una rodanxa bastant gruixuda li he deixat 4 minuts, si es cou massa queda ressec.
Cal posar, normalment, 3 minuts per tots els peixos i sempre serem a temps de coure-ho més.
Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no.
En un plat, hi posem les dues rodanxes de lluç amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra per sobre.
Es veu el color groc fosc de la cúrcuma que recomano veure les seves propietats.
Ja es pot servir.

9min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se