Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Ingredients

  • 2 Rodanxes de lluç
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Cúrcuma mòlta
  • Orenga mòlta
  • Alfàbrega mòlta

Elaboració

En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i les rodanxes de lluç.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salem el lluç per la part de sobre i hi tirem damunt, l'orenga, l'alfràfega i la cúrcuma menys l’oli.
Posem la safata al microones i ho deixem coure uns 3- 4 minuts. El temps depèn del gruix del peix,
jo com hi havia una rodanxa bastant gruixuda li he deixat 4 minuts, si es cou massa queda ressec.
Cal posar, normalment, 3 minuts per tots els peixos i sempre serem a temps de coure-ho més.
Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no.
En un plat, hi posem les dues rodanxes de lluç amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra per sobre.
Es veu el color groc fosc de la cúrcuma que recomano veure les seves propietats.
Ja es pot servir.

9min


Recepta de cuina de Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega.

Recepta de cuina de Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2541 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: