Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Ingredients

  • 2 Rodanxes de lluç
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Cúrcuma mòlta
  • Orenga mòlta
  • Alfàbrega mòlta

Elaboració

En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i les rodanxes de lluç.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salem el lluç per la part de sobre i hi tirem damunt, l'orenga, l'alfràfega i la cúrcuma menys l’oli.
Posem la safata al microones i ho deixem coure uns 3- 4 minuts. El temps depèn del gruix del peix,
jo com hi havia una rodanxa bastant gruixuda li he deixat 4 minuts, si es cou massa queda ressec.
Cal posar, normalment, 3 minuts per tots els peixos i sempre serem a temps de coure-ho més.
Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no.
En un plat, hi posem les dues rodanxes de lluç amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra per sobre.
Es veu el color groc fosc de la cúrcuma que recomano veure les seves propietats.
Ja es pot servir.

9min


Recepta de cuina de Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega.

Recepta de cuina de Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: