Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Ingredients

  • 2 Rodanxes de lluç
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Cúrcuma mòlta
  • Orenga mòlta
  • Alfàbrega mòlta

Elaboració

En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i les rodanxes de lluç.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salem el lluç per la part de sobre i hi tirem damunt, l'orenga, l'alfràfega i la cúrcuma menys l’oli.
Posem la safata al microones i ho deixem coure uns 3- 4 minuts. El temps depèn del gruix del peix,
jo com hi havia una rodanxa bastant gruixuda li he deixat 4 minuts, si es cou massa queda ressec.
Cal posar, normalment, 3 minuts per tots els peixos i sempre serem a temps de coure-ho més.
Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no.
En un plat, hi posem les dues rodanxes de lluç amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra per sobre.
Es veu el color groc fosc de la cúrcuma que recomano veure les seves propietats.
Ja es pot servir.

9min


Recepta de cuina de Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega.

Recepta de cuina de Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega

Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2659 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: