Arròs de gambots amb llom de corball

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per l'arròs:

Pel corball:

2 racions

Elaboració

De l'arròs:

Fem una picada amb els tomàquets, els alls, el julivert, les nyores i sal. Les nyores abans les trossegem
molt petites i les fregim amb compte de no cremar-les.
Posem una mica d'oli a la paella i sal per les vores.
Afegim els gambots i els fregim fins que deixin anar bé el suc, uns 5 minuts. Els reservem.
Tirem la picada i deixem fregir fins que s'evapori el líquid.
Afegim l'arròs i el fregim durant 2-3 minuts.
Hi tirem el brou bullint i rectifiquem de sal.
Passats 10 minuts hi afegim els gambots pelats i tallats a trossos. Deixem coure uns 18-20 minuts més.

Del corball:

Uns 10 minuts abans que l'arròs estigui llest, en una paella o planxa hi posem una mica d'oli.
Salpebrem els lloms de corball.
Posem el corball a la paella / planxa i deixem coure uns 5 minuts per cada costat.

Per muntar el plat:

Agafem un plat i a la base hi posem una ració d'arròs i a sobre el llom de corball. Ja es pot servir.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se