Arròs de gambots amb llom de corball

Ingredients

Per l'arròs:

  • 200 g d'arròs
  • 3 Gambots
  • Mig litre de brou de peix casolà
  • 1 Tomàquet petit
  • 1 Ceba petita
  • 2 Alls
  • Pebre vermell dolç
  • 2 Nyores
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal

Pel corball:

  • 2 Lloms de corball
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

De l'arròs:

Fem una picada amb els tomàquets, els alls, el julivert, les nyores i sal. Les nyores abans les trossegem
molt petites i les fregim amb compte de no cremar-les.
Posem una mica d'oli a la paella i sal per les vores.
Afegim els gambots i els fregim fins que deixin anar bé el suc, uns 5 minuts. Els reservem.
Tirem la picada i deixem fregir fins que s'evapori el líquid.
Afegim l'arròs i el fregim durant 2-3 minuts.
Hi tirem el brou bullint i rectifiquem de sal.
Passats 10 minuts hi afegim els gambots pelats i tallats a trossos. Deixem coure uns 18-20 minuts més.

Del corball:

Uns 10 minuts abans que l'arròs estigui llest, en una paella o planxa hi posem una mica d'oli.
Salpebrem els lloms de corball.
Posem el corball a la paella / planxa i deixem coure uns 5 minuts per cada costat.

Per muntar el plat:

Agafem un plat i a la base hi posem una ració d'arròs i a sobre el llom de corball. Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Arròs de gambots amb llom de corball
Arròs de gambots amb llom de corball.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: