Arròs de gambots amb llom de corball

Ingredients

Per l'arròs:

  • 200 g d'arròs
  • 3 Gambots
  • Mig litre de brou de peix casolà
  • 1 Tomàquet petit
  • 1 Ceba petita
  • 2 Alls
  • Pebre vermell dolç
  • 2 Nyores
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal

Pel corball:

  • 2 Lloms de corball
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

De l'arròs:

Fem una picada amb els tomàquets, els alls, el julivert, les nyores i sal. Les nyores abans les trossegem
molt petites i les fregim amb compte de no cremar-les.
Posem una mica d'oli a la paella i sal per les vores.
Afegim els gambots i els fregim fins que deixin anar bé el suc, uns 5 minuts. Els reservem.
Tirem la picada i deixem fregir fins que s'evapori el líquid.
Afegim l'arròs i el fregim durant 2-3 minuts.
Hi tirem el brou bullint i rectifiquem de sal.
Passats 10 minuts hi afegim els gambots pelats i tallats a trossos. Deixem coure uns 18-20 minuts més.

Del corball:

Uns 10 minuts abans que l'arròs estigui llest, en una paella o planxa hi posem una mica d'oli.
Salpebrem els lloms de corball.
Posem el corball a la paella / planxa i deixem coure uns 5 minuts per cada costat.

Per muntar el plat:

Agafem un plat i a la base hi posem una ració d'arròs i a sobre el llom de corball. Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Arròs de gambots amb llom de corball

Arròs de gambots amb llom de corball.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1782 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: