Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

En una olla hi posem una mica de sal i la carbassa tallada.
Hi posem aigua que cobreixi sobradament la carbassa.
El foc alt i quan arrenqui el bull, baixem una mica el foc.
Deixem coure uns 15 minuts.
Escorrem la carbassa i la reservem.
En un cassó gran, hi posem el brou de carn.
Quan està a punt d'arrencar el bull hi tirem la carbassa.
Deixem que bulli junt un minut més o menys.
Ho aixafem tot en el mateix cassó amb una forquilla.
També, es pot triturar amb la batedora elèctrica.
Ha de quedar una crema una mica líquida.
Servim la crema amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra, our dur
ratllat per sobre i fulles de julivert.

25min

Notes

També podem coure la carbassa en lloc d'aigua amb el brou de carn o vegetal posant-hi en lloc de mig litre de brou un litre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se