Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de Carbassa crua tallada i envasada al buit
  • 2 Litres d'aigua
  • 1/2 Litre de brou de carn casolà
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • 2 Ous durs
  • Fulles de julivert fresc

3 racions

Elaboració

En una olla hi posem una mica de sal i la carbassa tallada.
Hi posem aigua que cobreixi sobradament la carbassa.
El foc alt i quan arrenqui el bull, baixem una mica el foc.
Deixem coure uns 15 minuts.
Escorrem la carbassa i la reservem.
En un cassó gran, hi posem el brou de carn.
Quan està a punt d'arrencar el bull hi tirem la carbassa.
Deixem que bulli junt un minut més o menys.
Ho aixafem tot en el mateix cassó amb una forquilla.
També, es pot triturar amb la batedora elèctrica.
Ha de quedar una crema una mica líquida.
Servim la crema amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra, our dur
ratllat per sobre i fulles de julivert.

25min

Notes

També podem coure la carbassa en lloc d'aigua amb el brou de carn o vegetal posant-hi en lloc de mig litre de brou un litre.


Recepta de cuina de Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat

Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat.

Recepta de cuina de Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat

Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat.

Recepta de cuina de Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat

Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2111 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: