Corball amb salsa de ceba i fonoll

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 180º.
Salem els lloms de corball, els posem en una safata de forn amb dues cullerades d'oli.
Els coem entre 8-10 minuts, segons el gruix de les peces de peix.
Passat aquest temps, comprovem si està ben cuit.
Mentre, en una paella amb una mica d'oli, hi ofegem la ceba i el fonoll ratllats.
Hi aboquem el brou de peix, ho remenem i retirem.
Triturem-ho tot amb la batedora i rectifiquem de sal.
Servim el corball amb la salsa.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se