Corball amb salsa de ceba i fonoll

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de corball d'entre 150 i 200 g cadascun
  • 1 Ceba
  • 1 Bulb de fonoll
  • 1 Got de brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 180º.
Salem els lloms de corball, els posem en una safata de forn amb dues cullerades d'oli.
Els coem entre 8-10 minuts, segons el gruix de les peces de peix.
Passat aquest temps, comprovem si està ben cuit.
Mentre, en una paella amb una mica d'oli, hi ofegem la ceba i el fonoll ratllats.
Hi aboquem el brou de peix, ho remenem i retirem.
Triturem-ho tot amb la batedora i rectifiquem de sal.
Servim el corball amb la salsa.

20min


Recepta de cuina de Corball amb salsa de ceba i fonoll
Corball amb salsa de ceba i fonoll.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: