Cargols punxencs amb vinagreta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la vinagreta:

2 racions

Elaboració

Dels cargols:

Rentem els cargols amb aigua i sal i després un altre cop només amb aigua.
A continuació, els posem en una cassola coberts d'aigua i hi afegim 30 g de sal per litre d'aigua.
Ho posem al foc i ho deixem bullir durant entre 10 i 20 minuts (depend del tamany).
Els colem i posem amb aigua amb gel perquè es refredin.

De la vinagreta:

Posem en un túrmix, oli, sal, pebre negre mòlt, un rajoli de vinagre i una cullerada de mostassa.

Per acabar:

Servim els cargols i a part la vinagreta. Podem adornar el plat amb enciam, per exemple.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se