Canelons amb formatge, espinacs i nous

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un recipient a foc lent, fon la mantega, afegeix la farina i la llet prèviament bullida.
Barreja tot amb un fuet i evita la formació de grumolls.
Afegeix els formatges amb l'excepció de la meitat del formatge parmesà i fon a foc suau.
Assaona amb sal i pebre.
A continuació, salta els espinacs amb l'oli d'oliva durant tres minuts.
Barreja el mató amb el formatge parmesà restant, els espinacs i les nous i ametlles ratllades.
Omple els canelons amb la barreja de formatge i espinacs.
Escampa per la part inferior d'un plat refractari, la meitat de la crema de formatge i col·loca els canelons al damunt.
Aboca la salsa restant sobre els canelons.
Cou durant 40 minuts en el forn preescalfat a 180 graus.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se