Canelons amb formatge, espinacs i nous
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 canelons
- 1,4 l de llet
- 1 kg de mató
- 300 grams de formatge parmesà
- 300 grams de formatge Gorgonzola
- 300 grams d'espinacs
- 200 grams de formatge d'ovella
- 160 grams de nous ratllades
- 100 grams d'ametlla ratllada
- 80 grams de mantega
- 60 grams de farina
- 60 grams d'oli d'oliva
6 racions
Elaboració
En un recipient a foc lent, fon la mantega, afegeix la farina i la llet prèviament bullida.
Barreja tot amb un fuet i evita la formació de grumolls.
Afegeix els formatges amb l'excepció de la meitat del formatge parmesà i fon a foc suau.
Assaona amb sal i pebre.
A continuació, salta els espinacs amb l'oli d'oliva durant tres minuts.
Barreja el mató amb el formatge parmesà restant, els espinacs i les nous i ametlles ratllades.
Omple els canelons amb la barreja de formatge i espinacs.
Escampa per la part inferior d'un plat refractari, la meitat de la crema de formatge i col·loca els canelons al damunt.
Aboca la salsa restant sobre els canelons.
Cou durant 40 minuts en el forn preescalfat a 180 graus.
Serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2563 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.