Canelons amb formatge, espinacs i nous

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 24 canelons
  • 1,4 l de llet
  • 1 kg de mató
  • 300 grams de formatge parmesà
  • 300 grams de formatge Gorgonzola
  • 300 grams d'espinacs
  • 200 grams de formatge d'ovella
  • 160 grams de nous ratllades
  • 100 grams d'ametlla ratllada
  • 80 grams de mantega
  • 60 grams de farina
  • 60 grams d'oli d'oliva

6 racions

Elaboració

En un recipient a foc lent, fon la mantega, afegeix la farina i la llet prèviament bullida.
Barreja tot amb un fuet i evita la formació de grumolls.
Afegeix els formatges amb l'excepció de la meitat del formatge parmesà i fon a foc suau.
Assaona amb sal i pebre.
A continuació, salta els espinacs amb l'oli d'oliva durant tres minuts.
Barreja el mató amb el formatge parmesà restant, els espinacs i les nous i ametlles ratllades.
Omple els canelons amb la barreja de formatge i espinacs.
Escampa per la part inferior d'un plat refractari, la meitat de la crema de formatge i col·loca els canelons al damunt.
Aboca la salsa restant sobre els canelons.
Cou durant 40 minuts en el forn preescalfat a 180 graus.
Serveix de seguida


Recepta de cuina de Canelons amb formatge, espinacs i nous
Recepte de Barilla
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: