Postres amb baies del bosc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Selecciona les baies.
Rosteix les avellanes en una paella sense greix.
Trosseja grosserament i reserva.
Barreja bé, la crema acida, la quallada i la mel.
Parteix els melindros en meitats i reparteix en els gots.
Col·loca alternativament les baies i la crema, en els recipients i deixa reposar a la nevera, com a mínim ½ hora.
Al moment de servir escampa les avellanes pel damunt de cada got.

Notes

Trifle (angles), una cosa de poc valor o importància.
Trifle és una especialitat de postres en anglès que ofereix gaudi de diferents capes. A més de les baies, aquest Trifle també conté, esponjosos Bescuits de solet- illa i crema de quark.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se