Mongetes verdes tipus perona, estofades amb salsa bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un wok gran
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua, un brot de julivert i un polsim de sal, coem les mongetes verdes fins que estiguin cuites al "dente" i un cop cuites, les escorrem i les reservem.
Seguidament, en el mateix wok, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, afegim les mongetes i amb el mànec hi dones unes quantes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns vint minuts més, corregim de sal, i ja ho tindrem llest per servir a taula en plats fondos.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se