Mongetes verdes tipus perona, estofades amb salsa bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salsa bolonyesa (la trobareu a les meves receptes)
  • 800 grams de mongetes verdes tipus perona (rodones)
  • Aigua
  • Un brot de julivert
  • Sal
  • Oli d'oliva

5 racions

Utensilis

Un wok gran
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua, un brot de julivert i un polsim de sal, coem les mongetes verdes fins que estiguin cuites al "dente" i un cop cuites, les escorrem i les reservem.
Seguidament, en el mateix wok, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, afegim les mongetes i amb el mànec hi dones unes quantes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns vint minuts més, corregim de sal, i ja ho tindrem llest per servir a taula en plats fondos.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!