Postres de nabius amb amaretti

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bat la crema, amb el sucre de vainilla i el sucre normal.
En un bol separat afegeix al quark, barreja bé, i reserva.
Posa els amaretti en una bossa, tanca bé i aixafa amb un cassó, procura que quedin a trossets grossos.
Descongela els nabius i tritura fins que quedi un puré ben fi.
Col·loca en el fons dels gots una capa d'amaretti triturat, cobreix amb la barreja de crema amb quark reservada i al damunt una capa de puré de nabius.
Repeteix el procés fins que els gots siguin plens i reserva a la nevera fins al moment de servir
Al moment de servir posa per sobre, amaretti sencers i una fulleta de menta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se