Postres de nabius amb amaretti
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de crema
- 1 cullerada de sucre de vainilla
- 1 cullerada de sucre
- 250 grams de quark amb poc greix
- 125 grams d'amaretti
- 300 grams de nabius, congelats o frescos
- Amaretti per decorar
Elaboració
Bat la crema, amb el sucre de vainilla i el sucre normal.
En un bol separat afegeix al quark, barreja bé, i reserva.
Posa els amaretti en una bossa, tanca bé i aixafa amb un cassó, procura que quedin a trossets grossos.
Descongela els nabius i tritura fins que quedi un puré ben fi.
Col·loca en el fons dels gots una capa d'amaretti triturat, cobreix amb la barreja de crema amb quark reservada i al damunt una capa de puré de nabius.
Repeteix el procés fins que els gots siguin plens i reserva a la nevera fins al moment de servir
Al moment de servir posa per sobre, amaretti sencers i una fulleta de menta.
Comparteix aquesta recepta: