Postres de nabius amb amaretti

Ingredients

  • 100 grams de crema
  • 1 cullerada de sucre de vainilla
  • 1 cullerada de sucre
  • 250 grams de quark amb poc greix
  • 125 grams d'amaretti
  • 300 grams de nabius, congelats o frescos
  • Amaretti per decorar

4 racions

Elaboració

Bat la crema, amb el sucre de vainilla i el sucre normal.
En un bol separat afegeix al quark, barreja bé, i reserva.
Posa els amaretti en una bossa, tanca bé i aixafa amb un cassó, procura que quedin a trossets grossos.
Descongela els nabius i tritura fins que quedi un puré ben fi.
Col·loca en el fons dels gots una capa d'amaretti triturat, cobreix amb la barreja de crema amb quark reservada i al damunt una capa de puré de nabius.
Repeteix el procés fins que els gots siguin plens i reserva a la nevera fins al moment de servir
Al moment de servir posa per sobre, amaretti sencers i una fulleta de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: