Tires de carn de porc a l'estil del cerveser

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregeix les cebes en oli fins que quedi transparents,
Afegeix la carn a tires, i salta breument.
Agrega el pebrot i els cogombres i fregeix el conjunt a foc moderat.
Posa el vi blanc i la cervesa.
Condimenta amb sal, pebre i suc de taronja.
Redueix el líquid lleugerament.
Afegeix la crema agra, i assaona amb la nou moscada.
Serveix acompanyat d'arròs o pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se