Tires de carn de porc a l'estil del cerveser

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de costelles de porc, tallades en tires d'1 cm.
  • 300 grams de pits de pollastre, tallades en tires d'1 cm.
  • 4 cullerades d'oli
  • 2 cebes tallades en tires d'1 cm.
  • 4 cogombres en vinagre, tallats en tires d'1 cm.
  • 1 pebrot, tallat en tires d'1 cm.
  • 2 dl de vi blanc
  • 5 dl de cervesa
  • 0,5 dl de suc de taronja
  • 1,8 dl de crema agra
  • Sal, pebre, nou moscada

4 racions

Elaboració

Fregeix les cebes en oli fins que quedi transparents,
Afegeix la carn a tires, i salta breument.
Agrega el pebrot i els cogombres i fregeix el conjunt a foc moderat.
Posa el vi blanc i la cervesa.
Condimenta amb sal, pebre i suc de taronja.
Redueix el líquid lleugerament.
Afegeix la crema agra, i assaona amb la nou moscada.
Serveix acompanyat d'arròs o pasta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: