Patates al forn farcides de verdures i mozzarella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Raspalla les patates sota aigua corrent.
Cuina en aigua amb sal durant uns 25 minuts, o fins que estiguin cuites
Fes una creu a la pell dels tomàquets i submergeix breument en aigua bullent, refreda i elimina la pell, treu les llavors i talla a cubs petits.
Renta i talla el carabassó i el pebrot i talla a daus petits
Barreja els cubs de verdures amb el julivert picat i la crema agra.
Condimenta amb sal, pebre i orenga i reserva.
Col·loca les patates cuites sobre la superfície de treball, talla la tercera part superior de la patata amb cura i buida la part inferior amb una cullereta
Omple amb el farcit de la barreja de verdures, col·loca en una safata per al forn i escampa per sobre de les patates, la mozzarella tallada en cubs petits.
Preescalfa el forn a 200 graus i enforna les patates al centre del forn durant uns 10 minuts o fins que el formatge es fos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se