Patates al forn farcides de verdures i mozzarella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1,5 kg de patates (grans, noves)
  • 2 tomàquets
  • 1 carabassó (petit)
  • 1 pebrot (groc)
  • 1 remet de Julivert
  • 150 grams de crema agra
  • 1 pessic de sal d'herbes
  • 1 pessic de pebre recent molt
  • 1 pessic d'orenga
  • 125 grams de mozzarella

4 racions

Elaboració

Raspalla les patates sota aigua corrent.
Cuina en aigua amb sal durant uns 25 minuts, o fins que estiguin cuites
Fes una creu a la pell dels tomàquets i submergeix breument en aigua bullent, refreda i elimina la pell, treu les llavors i talla a cubs petits.
Renta i talla el carabassó i el pebrot i talla a daus petits
Barreja els cubs de verdures amb el julivert picat i la crema agra.
Condimenta amb sal, pebre i orenga i reserva.
Col·loca les patates cuites sobre la superfície de treball, talla la tercera part superior de la patata amb cura i buida la part inferior amb una cullereta
Omple amb el farcit de la barreja de verdures, col·loca en una safata per al forn i escampa per sobre de les patates, la mozzarella tallada en cubs petits.
Preescalfa el forn a 200 graus i enforna les patates al centre del forn durant uns 10 minuts o fins que el formatge es fos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: