Mantega d'anxoves

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Cuina els ous uns 12 minuts.
Deixa refredar.
Bat la mantega amb una batedora elèctrica fins a obtenir una massa brillant.
Pica ben fi una mica de julivert ben fresc.
Barreja amb la mantega.
Treu les anxoves de l'oli, i deixa escorre bé.
Pela els ous.
Separa els rovells d'ous de la clara (guarda les clares per utilitzar al teu gust, per exemple, per acompanyar una amanida).
Amb una cullera passa, el rovell dels ous i les anxoves a través d'un tamís, no gaire fi.
Barreja bé amb la mantega.
Assaona amb sal i pebre i reserva.
Aquesta mantega la utilitzo, per assaborir verdures, pastes i per rostir coses al grill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se