Mantega d'anxoves

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dóna aproximadament 250 grams
  • 2 ous
  • 200 grams de mantega, estovada
  • ½ manat de julivert
  • 50 grams de filets d'anxova en oli
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

Cuina els ous uns 12 minuts.
Deixa refredar.
Bat la mantega amb una batedora elèctrica fins a obtenir una massa brillant.
Pica ben fi una mica de julivert ben fresc.
Barreja amb la mantega.
Treu les anxoves de l'oli, i deixa escorre bé.
Pela els ous.
Separa els rovells d'ous de la clara (guarda les clares per utilitzar al teu gust, per exemple, per acompanyar una amanida).
Amb una cullera passa, el rovell dels ous i les anxoves a través d'un tamís, no gaire fi.
Barreja bé amb la mantega.
Assaona amb sal i pebre i reserva.
Aquesta mantega la utilitzo, per assaborir verdures, pastes i per rostir coses al grill.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2597 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: