Crostini amb fetges de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Pica ben fi l'all, l'escalunya, la ceba i el julivert.
Salta en l'oli d'oliva, l'all i l'escalunya.
Afegeix els fetges i fregeix a foc viu, agrega el vi blanc el puré de tomàquet, les tàperes i el julivert picat.
Deixa coura fins que els fetges estigui lleugerament de color rosa en l'interior.
Retira i deixa refredar
Finalment molt amb el cúter o la batedora de mà fins a obtenir un puré fi.
Condimenta al gust amb sal i pebre i cobreix les torrades amb aquesta pasta.
Serveix els crostini immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se