Crostini amb fetges de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 escalunyes
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 grans d'all
  • 200 grams de fetges de pollastre
  • ½ dl de vi blanc
  • 1 culleradeta de puré de tomàquet
  • 1 cullerada de tàperes
  • 1 manat de julivert
  • Sal i pebre acabat de moldre

6 racions

Elaboració

Pica ben fi l'all, l'escalunya, la ceba i el julivert.
Salta en l'oli d'oliva, l'all i l'escalunya.
Afegeix els fetges i fregeix a foc viu, agrega el vi blanc el puré de tomàquet, les tàperes i el julivert picat.
Deixa coura fins que els fetges estigui lleugerament de color rosa en l'interior.
Retira i deixa refredar
Finalment molt amb el cúter o la batedora de mà fins a obtenir un puré fi.
Condimenta al gust amb sal i pebre i cobreix les torrades amb aquesta pasta.
Serveix els crostini immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

494 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!