Pastis de iogur amb xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 180ºC
Separeu les clares dels rovells dels ous. Disposeu els rovells en un bol, afegiu-hi el iogur, l’oli, la farina amb el llevat, el cacau i el sucre. Barregeu-ho tot fins obtindre una masa homogénea. Munteu les clares a punt de neu amb una mica de sal, incorporeu-hi amb moviments envoltants perquè no perdin volum.
Unteu un motlle de 26 cm, enfarineu-lo i empolseu la farina que sobri.
Aboqueu-hi la massa i poseu-lo al forn uns 30 minuts.
Deixeu-lo temperar abans de desmotllar-lo i col•loqueu-lo damunt d’una reixeta perquè es refredi.
Trossejeu la xocolata, poseu-hi una mica d’aigua i foneu-la al bany maría. Te que quedar espess. Cobrir tot el pastis.
Adoneu-lo amb galetes princesa, si es per un aniversari d’algún nen o nena.

1h 15min

Notes

avui dia 13 de setembre del xocolata


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se