Pastis de iogur amb xocolata

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 iogur natural
  • 1 mida d’oli de girasol
  • 2 mides de farina
  • 1 mica de cacau en pols
  • 2 mides de sucre
  • 1 sobre de llevat
  • Una mica de sal
  • 125 g de xocolata negra
  • Margarina per untar el motlle

8 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 180ºC
Separeu les clares dels rovells dels ous. Disposeu els rovells en un bol, afegiu-hi el iogur, l’oli, la farina amb el llevat, el cacau i el sucre. Barregeu-ho tot fins obtindre una masa homogénea. Munteu les clares a punt de neu amb una mica de sal, incorporeu-hi amb moviments envoltants perquè no perdin volum.
Unteu un motlle de 26 cm, enfarineu-lo i empolseu la farina que sobri.
Aboqueu-hi la massa i poseu-lo al forn uns 30 minuts.
Deixeu-lo temperar abans de desmotllar-lo i col•loqueu-lo damunt d’una reixeta perquè es refredi.
Trossejeu la xocolata, poseu-hi una mica d’aigua i foneu-la al bany maría. Te que quedar espess. Cobrir tot el pastis.
Adoneu-lo amb galetes princesa, si es per un aniversari d’algún nen o nena.

1h 15min

Notes

avui dia 13 de setembre del xocolata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2106 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: