Pastis de iogur amb xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous
- 1 iogur natural
- 1 mida d’oli de girasol
- 2 mides de farina
- 1 mica de cacau en pols
- 2 mides de sucre
- 1 sobre de llevat
- Una mica de sal
- 125 g de xocolata negra
- Margarina per untar el motlle
8 racions
Elaboració
Escalfeu el forn a 180ºC
Separeu les clares dels rovells dels ous. Disposeu els rovells en un bol, afegiu-hi el iogur, l’oli, la farina amb el llevat, el cacau i el sucre. Barregeu-ho tot fins obtindre una masa homogénea. Munteu les clares a punt de neu amb una mica de sal, incorporeu-hi amb moviments envoltants perquè no perdin volum.
Unteu un motlle de 26 cm, enfarineu-lo i empolseu la farina que sobri.
Aboqueu-hi la massa i poseu-lo al forn uns 30 minuts.
Deixeu-lo temperar abans de desmotllar-lo i col•loqueu-lo damunt d’una reixeta perquè es refredi.
Trossejeu la xocolata, poseu-hi una mica d’aigua i foneu-la al bany maría. Te que quedar espess. Cobrir tot el pastis.
Adoneu-lo amb galetes princesa, si es per un aniversari d’algún nen o nena.
1h 15min
Notes
avui dia 13 de setembre del xocolata
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2106 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.