Pizokel de boletus i patata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica finament els bolets amb el triturador.
Afegeix a la farina, junt amb la sal, els ous, la llet i l'oli i pasta fins a obtenir una massa ben compacta.
Pela les patates i ratlla amb el ratllador per, rosti.
Barreja immediatament amb la massa i deixa reposar durant uns 30 minuts.
Forma boles amb dues culleres petites.
Afegeix les boles directament a l'aigua salada, bullent a foc lent i deixa coure durant uns 5 minuts o fins que pugin a la superfície.
Retira les boles amb una escumadora i deixa escorre.
Mentrestant, talla el porro en anells, i la cansalada i la sàlvia en tires.
Escalfa la mantega en una paella gran.
Salteja els pizokel per totes bandes i distribueix en una forma prèviament preescalfada.
Fregeix la cansalada, la sàlvia i el porro i reparteix per sobre dels pizokel.
Ratlla el formatge pel damunt i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se