Pizokel de boletus i patata

Ingredients

  • 30 grams de bolets boletus secs
  • 250 grams de farina
  • 1 cullerada de sal
  • 2 ous
  • 1 dl de llet
  • 1 cullerada d'oli
  • 800 grams de patates, que no siguin farinoses
  • 300 grams de porros
  • 200 grams de cansalada
  • 1 branca de sàlvia
  • 50 grams de mantega
  • 100 grams de formatge de muntanya

4 racions

Elaboració

Pica finament els bolets amb el triturador.
Afegeix a la farina, junt amb la sal, els ous, la llet i l'oli i pasta fins a obtenir una massa ben compacta.
Pela les patates i ratlla amb el ratllador per, rosti.
Barreja immediatament amb la massa i deixa reposar durant uns 30 minuts.
Forma boles amb dues culleres petites.
Afegeix les boles directament a l'aigua salada, bullent a foc lent i deixa coure durant uns 5 minuts o fins que pugin a la superfície.
Retira les boles amb una escumadora i deixa escorre.
Mentrestant, talla el porro en anells, i la cansalada i la sàlvia en tires.
Escalfa la mantega en una paella gran.
Salteja els pizokel per totes bandes i distribueix en una forma prèviament preescalfada.
Fregeix la cansalada, la sàlvia i el porro i reparteix per sobre dels pizokel.
Ratlla el formatge pel damunt i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1182 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: