Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Pizokel de boletus i patata

Categoria: Arrossos i pastes
Origen: Suïssa
Estació: primavera   estiu   tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 30 grams de bolets boletus secs
  • 250 grams de farina
  • 1 cullerada de sal
  • 2 ous
  • 1 dl de llet
  • 1 cullerada d'oli
  • 800 grams de patates, que no siguin farinoses
  • 300 grams de porros
  • 200 grams de cansalada
  • 1 branca de sàlvia
  • 50 grams de mantega
  • 100 grams de formatge de muntanya

4 racions

Elaboració

Pica finament els bolets amb el triturador.
Afegeix a la farina, junt amb la sal, els ous, la llet i l'oli i pasta fins a obtenir una massa ben compacta.
Pela les patates i ratlla amb el ratllador per, rosti.
Barreja immediatament amb la massa i deixa reposar durant uns 30 minuts.
Forma boles amb dues culleres petites.
Afegeix les boles directament a l'aigua salada, bullent a foc lent i deixa coure durant uns 5 minuts o fins que pugin a la superfície.
Retira les boles amb una escumadora i deixa escorre.
Mentrestant, talla el porro en anells, i la cansalada i la sàlvia en tires.
Escalfa la mantega en una paella gran.
Salteja els pizokel per totes bandes i distribueix en una forma prèviament preescalfada.
Fregeix la cansalada, la sàlvia i el porro i reparteix per sobre dels pizokel.
Ratlla el formatge pel damunt i serveix immediatament.

Per Joan Corminas


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Arrossos i pastes › Pizokel de boletus i patata

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta11866

393 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Patatas braves facils
    Altres
    8 min.
  • Timbal de patata, botifarra i ou ferrat
    Ous i làctics
    45 min.
  • Pastís de puré de patata i carn
    Altres
    30 min.
  • Boles de peix, patata i formatge
    Peixos i mariscos
    Croquetes
    30 min.
  • Pastís de patata farcit de carn i cobertura d'all-i-oli
    40 min.
  • Pebrots farcits de truita de patata
    Altres
  • Bomba de patata
    Llegums i verdures
    Lasanya
    30 min.
  • Xampinyons farcits de patata i coronats amb mini-ous
    Llegums i verdures
    30 min.
  • Primento farcit de truita de patata
    Ous i làctics
    Truita
    40 min.
  • Bacallà confitat amb cremós de patata
    Peixos i mariscos
    40 min.
  • Truita de carbassó, patata i ceba
    Ous i làctics
    Truita
    30 min.
  • Braç de patata
    Amanides i plats freds
    Amanida
    40 min.
  • Patata al forn en papillota
    Llegums i verdures
    Papillota
    15 min.
  • Puré de patata, amb arengada fregida, i tomàquet al forn
    Llegums i verdures
    Estofat
    40 min.
  • Truita de patata i ceba ( truita espanyola )
    Ous i làctics
    Truita
    40 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Joan Corminas
Podeu trobarme
joan.c@sunrise.ch
receptes alemanyes:
http://www.receptes.cat/de/chef2225
Freienstein (Zürich) Suïssa

1704 receptes

2 trucs

87 aportacions al fòrum

101 fotos favorites

85 seguidors

Segueix a 327 Xefs

  • Paulí Hernández Grande
  • Mayte Deza
  • Àngels Casell Puig
  • Antonieta Llaurado Llort
  • Montserrat Reixach Moner
  • Pau Gili López
  • Elvira Vila
  • antoni
  • Mª Lluïsa Vidal
  • Teresa Coma Salvador

... i 317 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Coca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Espaguetis amb espinacs i gambes
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassó
  • Arròs melós amb verdures
  • Flam de torró
  • Xips de col-Kale amb formatge a la graella
  • Espagueti amb Mandonguilles al xili
  • Rotllos de col rissada (col de Savoia), farcits amb peix d'escórpora

Veure totes les receptes

Joan Corminas RSS feed.

Últims comentaris

  • Macarrons alla carbonara
    Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
  • Talls de vedella a l'oriental
    Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
  • Carabassa Hokkaido i pastanagues rostides
    Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
  • Talls de vedella a l'oriental
    Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
  • Pomes al forn amb ametlles
    Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...

Les seves millors receptes

  • Canelons de carxofa *****
  • Mongetes del ganxet amb carpaccio de carn d’escudella *****
  • Braó de vedella sencer, rostit *****
  • Fricandó amb moixernons *****
  • Cargols dolços i picants *****

Receptes que millor ha valorat

  • Trufa cuita de l'Arimany *****
  • Melmelada de roses ****
  • Pastís fondant Bob esponja ***

Les seves etiquetes

  • Albergínia 1
  • Alberginies 1
  • Allioli 1
  • Alls 1
  • Arros 5
  • Aus 1
  • Aus-pollastre 1
  • Avellanes 1
  • Bacalla 11
  • Bacalla fresc 1
  • Beixamel 2
  • Bolets 4
  • Bonitol 2
  • Botifarra 1
  • Botifarra blanca 1
  • Botifarra negra 1
  • Caça 1
  • Calamars 2
  • Calamarsets 1
  • Calls 1
  • Canelons 4
  • Cansalada 1
  • Capipota 1
  • Carabassa 1
  • Carabassó 1
  • Carbassó 1
  • Cargols 9
  • Carn mòlta - Carn picada 5
  • Carxofa 1
  • Carxofes 1
  • Castanyes 1
  • Cigrons 3
  • Cítrics 1
  • Coco 1
  • Col 5
  • Conill 9
  • Crostini 1
  • Curri 1
  • Empanada 1
  • Escalopa 1
  • Escamarlans 1
  • Escudella 1
  • Espinacs 1
  • Estofat 1
  • Farigola 1
  • Fesols 1
  • Fetgets de pollastre 1
  • Fruits secs 1
  • Gambas 2
  • Gambes 1
  • Graten 1
  • Guatlles 1
  • Llagostins 2
  • Llebre 1
  • Llenguado 1
  • Llom 1
  • Lluç 1
  • Macarrons 4
  • Maduixes 1
  • Mandonguilles 1
  • Mango 1
  • Mongetes 2
  • Musclos 2
  • Nata 2
  • Ous 4
  • Ous de guatlla 1
  • Ous de lumpus 1
  • Ous durs 1
  • Pastanaga 1
  • Patates 10
  • Pebrots 2
  • Peix 2
  • Peixos-embotits-carns-etc- 1
  • Peres 1
  • Pèsols 3
  • Pesto 1
  • Peus de porc 2
  • Pinya 1
  • Pizza 1
  • Plàtan 1
  • Pollastre 5
  • Pomes 3
  • Postre 1
  • Potatge 2
  • Prunes 1
  • Rap 2
  • Risotto 1
  • Rovellons 1
  • Salmó 1
  • Salsa 1
  • Salsa d’ametlles 1
  • Salsitxes 1
  • Sardines 1
  • Secrets de porc 1
  • Sepia 2
  • Sopa 1
  • Spaghetti 3
  • Tagliatelle 1
  • Tallarines 4
  • Tonyina 1
  • Truita 1
  • Vegetariana 5
  • Vegeteriana 4
  • Verdures 1
  • Viande 1
  • Xai 1
  • Xampinyons 3
  • Xistorra 1
  • Xocolata 4
  • Xocolata negra 2

149 favorites

  • Risotto amb pedrers de pollastre
  • Ravolis amb bacallà
  • Conill amb romaní
  • Nius caramel·litzats de poma amb formatge de cabra
  • Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme
  • Crema freda d'espàrrecs verds
  • Puding de plàtan i pinya
  • Croquetes d'espinacs
  • Bacallà a la llauna, sobre llit d'espinacs a la catalana
  • Pastís de puré de patata i carn
  • Conill fregit amb alls i bitxos
  • Flam d'ou amb plàtan, panses i pinyons
  • Amanida de bacallà, xerris, i gules del nord
  • Flam d'ou amb poma i pinyons
  • Bacallà a la llauna
  • Croquetes de pollastre
  • Pa casolà
  • Supremes de lluç en papillota amb calçots confitats
  • Cigrons estofats amb manetes de porc
  • Crostini de formatge picant
  • Suquet de peix
  • Pit de pollastre farcit
  • Flam d'ou
  • Potatge de cigrons amb mini-mandoguilles i pistons
  • Llesques de pa amb formatge a l'estil del Canto de Thurgau
  • Potatge de llenties amb xoriç, patates i bledes
  • Cigrons amb pop
  • Arroz amb butifarra i ceps
  • Coca de carxofa
  • Canalons de tonyina ou dur i espinacs
  • Coca de cireres
  • Conill amb ceba
  • Mousaka d'alebreginia
  • Fideuà de peix
  • Cues de rap a la marinera
  • Amanida de patata i gambes
  • Pastissets
  • Ametllats
  • Gratinat de patates i anxoves
  • Fideuà de ceps
  • Sopa de carxofa
  • Tallarines al roquefort
  • Cassolada de xai, amb carxofes i pèsols
  • Mongetes del ganxet, guisades amb romesco
  • Flam de bolets
  • Galtes de porc al forn, sobre llit de ceba
  • Arròs, amb bolonyesa
  • La meva salsa Bolonyesa
  • Minestrone amb Pollastre
  • Pastís del flam
  • Amanida de mongetes seques
  • Conill amb samfaina
  • Civet de llebre a la catalana
  • Cap i pota amb cigrons
  • Pa miracle
  • Pollastre al forn
  • Bunyols de pinya
  • Canelons d'espinacs i bolets Carrereta amb salsa beixamel de Cep
  • Galtes de porc guisades
  • Coctel de Llagostins
  • Cuixetes de pollastre farcides de llonganisa
  • Pesols a la catalana
  • Croquetes de pernil
  • Pits de pollastre amb capa de formatges
  • Cocada de Camarón
  • Carbassons al forn
  • Flam de Mató
  • Patates farcides
  • Croquetes de l'Àvia Dolors
  • Cigrons a la catalana
  • Amanida de pasta amb pesto
  • Pastís de tonyina
  • Crema de Sant Josep amb sorpresa
  • Tallarines amb popets
  • Pasta amb sardines
  • Conill en escabetx amb figues a la planxa
  • Pastissets de carbassa i formatge comté
  • Pèsols ofegats
  • Crema de mongetes amb alfàbrega
  • Crema d'espàrrecs verds, amb encenalls de fetge d'ànec
  • Cloïsses en salsa verda, amb mongetes del ganxet
  • Endivies gratinades, amb prunes, pinyons, i pernil
  • Espatlla de xai a la cervesa
  • Pop ofegat amb allioli
  • Macarrons amb trinxat
  • Blanqueta de gall dindi guisada amb rossinyols
  • Gírgoles saltades, amb pernil, panses i pinyons
  • Ânec estofat, amb Múrgoles, o Rabassoles
  • Mongetes de Balaguer, estofades
  • Rovellons o Pinetells al microones
  • Pops amb çigrons
  • Jarret de poltre estofat, amb verduretes, i bolets
  • Salsitxes fregides, amb tomàquet, all i julivert
  • Tonyina amb romesco, i mongetes del ganxet
  • Sopa de farigola
  • Vol-au-vents, de bolets, porros, i fua,( mi-cuit dànec )
  • Calamars , farcits de carn i bolets
  • Verat macerat
  • Llibrets d'albergínia, amb xampinyons
  • Sangria amb vi blanc
  • Paella Catalana* (Arròs de marisc)
  • Cigrons gratinats
  • Macarrons a la marinera
  • Pastís de patata i tonyina
  • Espirals de colors amb doble de formatge
  • Cigrons estiuencs
  • Pollastre a la llimona
  • Espinacs a la crema sobre un llit d’arròs
  • Espaguetis engastats a salsitxes
  • Sípia ofegada, amb patates, i allioli
  • Conill al forn
  • Pudding de puerros
  • Sarsuela de rap
  • Cebes farcides
  • La Sopeta de la Nati
  • Sofregit de tomàquet
  • Cassoleta de recapte express
  • Manetes de porc farcides de llagostins
  • Aletes de pollastres adobades
  • Peus de Porc al forn
  • Iuca amb all i julivert
  • Fideuà de gambes i calamars
  • Coca de Pinya Colada
  • Fideus al forn
  • Daus de porc adobats amb mostassa
  • Bacallà esqueixat amb mongetes seques i pebrot escalivat
  • Musclos de roca amb vinagreta de mel i romaní
  • Lluç de palangre amb oli de vainilla
  • Conill confitat
  • Conill a les herbes
  • Cues de lluç amb patates al forn
  • Croquetes de cep
  • Musclos amb all i julivert
  • Bacallà Espiritual
  • Escarxofes amb all i julivert
  • Bròquil al forn
  • Risotto de bolets i llagostins
  • Albergínies a la napolitana
  • Xampinyons farcits
  • Mil fulls de patata amb herbes provençals
  • Carquinyolis
  • Crema pastissera, a la meva manera
  • Timbal de patata i ceba amb butifarra esparracada, pebrot escalivat i ou poché
  • Flam de turró
  • Pollastre al forn amb pastanagues i xirivies
  • Calçots arrebossats
  • Coca de Llavaneres
  • Bacallà al forn a la napolitana
  • Calamarsons amb mongetes

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús