Pica finament els bolets amb el triturador.
Afegeix a la farina, junt amb la sal, els ous, la llet i l'oli i pasta fins a obtenir una massa ben compacta.
Pela les patates i ratlla amb el ratllador per, rosti.
Barreja immediatament amb la massa i deixa reposar durant uns 30 minuts.
Forma boles amb dues culleres petites.
Afegeix les boles directament a l'aigua salada, bullent a foc lent i deixa coure durant uns 5 minuts o fins que pugin a la superfície.
Retira les boles amb una escumadora i deixa escorre.
Mentrestant, talla el porro en anells, i la cansalada i la sàlvia en tires.
Escalfa la mantega en una paella gran.
Salteja els pizokel per totes bandes i distribueix en una forma prèviament preescalfada.
Fregeix la cansalada, la sàlvia i el porro i reparteix per sobre dels pizokel.
Ratlla el formatge pel damunt i serveix immediatament.
Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...