Arròs cremós amb porros

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Sofregit de ceba:

4 racions

Elaboració

Sofregeix en la mantega, les cebes picades junt amb els porros tallats no massa fins.
Agrega l'arròs i salta fins que es torni transparent.
Agrega el brou i cou durant uns 15 minuts a foc lent.
De tant en tant, l'arròs s'ha d'agitar perquè es torni cremós com el risotto.
Si cal, afegeix una mica més de brou.

Sofregit de ceba:

Mentrestant, fregeix en una paella, les cebes a rodanxes i l'all picat, fins que quedi tot amb un bonic color daurat.
Col·loca l'arròs en un plat, per gratinar.
Depenent del teu gust, barreja formatge ratllat a l'arròs.
Reparteix les cebes fregides pel damunt de l'arròs i serveix immediatament.
Pots acompanyar aquest plat amb ous fregits o una botifarra fresca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se