Arròs cremós amb porros

Ingredients

  • Arròs cremós amb porros
  • 400 grams d'arròs
  • 400 grams de porro
  • 100 grams de cebes picades
  • 50 grams de mantega
  • 1 l de brou
  • Eventualment formatge ratllat.

Sofregit de ceba:

  • 120 grams de mantega
  • 200 grams de cebes triturades
  • 2 dents d'all finament picats.

4 racions

Elaboració

Sofregeix en la mantega, les cebes picades junt amb els porros tallats no massa fins.
Agrega l'arròs i salta fins que es torni transparent.
Agrega el brou i cou durant uns 15 minuts a foc lent.
De tant en tant, l'arròs s'ha d'agitar perquè es torni cremós com el risotto.
Si cal, afegeix una mica més de brou.

Sofregit de ceba:

Mentrestant, fregeix en una paella, les cebes a rodanxes i l'all picat, fins que quedi tot amb un bonic color daurat.
Col·loca l'arròs en un plat, per gratinar.
Depenent del teu gust, barreja formatge ratllat a l'arròs.
Reparteix les cebes fregides pel damunt de l'arròs i serveix immediatament.
Pots acompanyar aquest plat amb ous fregits o una botifarra fresca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1488 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: