Llom de bacallà micuit amb parmentier de carbassa i saltejat de rossinyols

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel parmentier de carbassa:

4 racions

Elaboració

Podem fer el parmentier de carbassa, el bacallà i els rossinyols al mateix temps i així escurcem el temps total d'elaboració del plat.
Seguidament explico com fer cada cosa.

El parmentier de carbassa:

El parmentier s'elabora pelant i coent les patates i la carabassa en aigua bullint amb una mica de sal. Un cop cuites, escorrem l'aigua de cocció i passem pel passapuré afegint a poc a poc la llet i l'oli d'oliva. Ha de quedar un puré cremós i suau. Ho salpebrem al punt.

El bacallà:

Fem coure el bacallà en un cassó amb l’oli d’alls, al forn, a 60 ºC. Quan el cor estigui a 35 ºC, ja estarà a punt.
Retirem l’oli d’alls i guardem la mica d’aigua que deixa el bacallà.

Els rossinyols:

Netegem els rossinyols i els posem en una paella amb una mica d'oli. Deixem que treguin tota l'aigua, ho salem una mica i els deixem coure fins que quedin una mica rossos i sense gens d'aigua. Uns 8 minuts

Per muntar el plat:

En un plat de base hi posem el parmentier de carbassa, a sobre el llom de bacallà i per damunt els rossinyols.
Ja es pot servir elmplat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se