Arròs gratinat amb pollastre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Gratinat:

Cobertura:

6 racions

Elaboració

Gratinat:

Salpebre el pollastre.
Barreja l'arròs, el pollastre i les pastanagues en la safata greixada.

Cobertura:

Bull la crema, el quark i el brou en un cassó, condimenta al gust, afegeix els espinacs, i deixa ofegar.
Aboca sobre l'arròs al motlle, i barreja bé.

Cocció:

Gratina aproximadament uns 30 minuts al centre del forn preescalfat a 180 graus o fins que quedi amb un bonic color daurat.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se