Arròs gratinat amb pollastre
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a una safata per, graten, d'uns 3 litres, ben greixada
Gratinat:
- 450 grams de pits de pollastre, tallats a tires
- 1 cullerada de sal
- 375 grams d'arròs de gra llarg amb quinoa, esbandit amb aigua freda
- 300 grams de pastanagues, en cubs.
Cobertura:
- 3 ½ dl de crema
- 250 grams de quark, semi greix
- 3 dl de brou vegetal
- ¼ cullerada de curri suau
- Una mica de nou moscada
- 400 grams d'espinacs de fulla.
Elaboració
Gratinat:
Salpebre el pollastre.
Barreja l'arròs, el pollastre i les pastanagues en la safata greixada.
Cobertura:
Bull la crema, el quark i el brou en un cassó, condimenta al gust, afegeix els espinacs, i deixa ofegar.
Aboca sobre l'arròs al motlle, i barreja bé.
Cocció:
Gratina aproximadament uns 30 minuts al centre del forn preescalfat a 180 graus o fins que quedi amb un bonic color daurat.
Serveix de seguida.
Comparteix aquesta recepta: