Arròs gratinat amb pollastre

Ingredients

  • Per a una safata per, graten, d'uns 3 litres, ben greixada

Gratinat:

  • 450 grams de pits de pollastre, tallats a tires
  • 1 cullerada de sal
  • 375 grams d'arròs de gra llarg amb quinoa, esbandit amb aigua freda
  • 300 grams de pastanagues, en cubs.

Cobertura:

  • 3 ½ dl de crema
  • 250 grams de quark, semi greix
  • 3 dl de brou vegetal
  • ¼ cullerada de curri suau
  • Una mica de nou moscada
  • 400 grams d'espinacs de fulla.

6 racions

Elaboració

Gratinat:

Salpebre el pollastre.
Barreja l'arròs, el pollastre i les pastanagues en la safata greixada.

Cobertura:

Bull la crema, el quark i el brou en un cassó, condimenta al gust, afegeix els espinacs, i deixa ofegar.
Aboca sobre l'arròs al motlle, i barreja bé.

Cocció:

Gratina aproximadament uns 30 minuts al centre del forn preescalfat a 180 graus o fins que quedi amb un bonic color daurat.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1629 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: