Espaguetis amb col kale, nous i cansalada
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Nous i aronia:
- 70 grams de nous, picades gruixudes
- 10 grams de baies d'aronia seca
- 1 cullerada de xarop d'auró (o xarop de yacon)
Espaguetis:
- 500 grams d'espaguetis
- Aigua salada, bullint
Bacon i col kale:
- 250 grams de bacó fumat, a tires fines
- 600 grams de col cale (col rissada)
- 3 dl crema
- 1 cullerada de brou vegetal (granulat).
Elaboració
Nous i aronia:
Barreja les nous aixafades amb un cassó, les baies i el xarop.
Caramel·litza en una paella antiadherent durant uns minuts, retira la paella de la calor, refredada i reserva.
Espaguetis:
Bull els espaguetis en aigua salada d'acord amb les instruccions d'embalatge al dente, escórrer, i mantén calents.
Bacon i kol cale:
Fregeix la cansalada sense afegir greix en una paella, fins que quedi ben cruixent.
Talla amb tisores la col kale de la tija, renta bé amb Aigua freda.
Afegeix la col al bacó, encara gotejant i amb el vapor cuina fins que caigui.
Afegeix la crema i el brou, i deixa bullir una estona.
Barreja el preparat de col amb els espaguetis.
Serveix en els plats i escampa per sobre les nous i l'aronia
Comparteix aquesta recepta: