Espaguetis amb col kale, nous i cansalada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Nous i aronia:

Espaguetis:

Bacon i col kale:

4 racions

Elaboració

Nous i aronia:

Barreja les nous aixafades amb un cassó, les baies i el xarop.
Caramel·litza en una paella antiadherent durant uns minuts, retira la paella de la calor, refredada i reserva.

Espaguetis:

Bull els espaguetis en aigua salada d'acord amb les instruccions d'embalatge al dente, escórrer, i mantén calents.

Bacon i kol cale:

Fregeix la cansalada sense afegir greix en una paella, fins que quedi ben cruixent.
Talla amb tisores la col kale de la tija, renta bé amb Aigua freda.
Afegeix la col al bacó, encara gotejant i amb el vapor cuina fins que caigui.
Afegeix la crema i el brou, i deixa bullir una estona.
Barreja el preparat de col amb els espaguetis.
Serveix en els plats i escampa per sobre les nous i l'aronia


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se