Espaguetis amb col kale, nous i cansalada

Categoria:
Origen: Su茂ssa
Estaci贸:        
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraci贸

Ingredients

Nous i aronia:

  • 70 grams de nous, picades gruixudes
  • 10 grams de baies d'aronia seca
  • 1 cullerada de xarop d'aur贸 (o xarop de yacon)

Espaguetis:

  • 500 grams d'espaguetis
  • Aigua salada, bullint

Bacon i col kale:

  • 250 grams de bac贸 fumat, a tires fines
  • 600 grams de col cale (col rissada)
  • 3 dl crema
  • 1 cullerada de brou vegetal (granulat).

4 racions

Elaboraci贸

Nous i aronia:

Barreja les nous aixafades amb un cass贸, les baies i el xarop.
Caramel路litza en una paella antiadherent durant uns minuts, retira la paella de la calor, refredada i reserva.

Espaguetis:

Bull els espaguetis en aigua salada d'acord amb les instruccions d'embalatge al dente, esc贸rrer, i mant茅n calents.

Bacon i kol cale:

Fregeix la cansalada sense afegir greix en una paella, fins que quedi ben cruixent.
Talla amb tisores la col kale de la tija, renta b茅 amb Aigua freda.
Afegeix la col al bac贸, encara gotejant i amb el vapor cuina fins que caigui.
Afegeix la crema i el brou, i deixa bullir una estona.
Barreja el preparat de col amb els espaguetis.
Serveix en els plats i escampa per sobre les nous i l'aronia


Etiquetes: Ning煤 ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espaguetis amb col kale, nous i cansalada

Enlla莽a aquesta recepta:

362 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!