Cuixes de conill amb xucrut al vi

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Esbandeix la xucrut i escorre bé.
Pica finament la ceba.
Enrosseix la ceba en oli, agrega l'arròs per risotto i quan transparenti afegeix la xucrut.
Desglaça amb la meitat del vi.
Afegeix les baies de ginebre, tapa i cuina durant uns 20 minuts.
Posa la xucrut en una safata de forn.
Preescalfa el forn a 170 graus.
Assaona les cuixes de conill, cobreixi cadascuna amb una fulla de llorer i embolica amb 3 talls de cansalada.
Lliga amb fil de cuina.
Distribueix les cuixes al damunt de la xucrut, i cuina al mig del forn durant uns 35 a 40 minuts.
De tant en tant mulla, pel damunt, amb la resta del vi.
Serveix amb patates bullides..


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se