Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Cuixes de conill amb xucrut al vi

Categoria: Carns
Recepta per forn
Origen: Suïssa
Estació: primavera   estiu   tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de xucrut, cru
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de risotto
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 dl de vi blanc
  • Algunes baies de ginebre
  • 4 cuixes de conill
  • Mix de condiments per a la carn
  • 4 fulles de llorer
  • 12 trams de cansalada de pagès

4 racions

Elaboració

Esbandeix la xucrut i escorre bé.
Pica finament la ceba.
Enrosseix la ceba en oli, agrega l'arròs per risotto i quan transparenti afegeix la xucrut.
Desglaça amb la meitat del vi.
Afegeix les baies de ginebre, tapa i cuina durant uns 20 minuts.
Posa la xucrut en una safata de forn.
Preescalfa el forn a 170 graus.
Assaona les cuixes de conill, cobreixi cadascuna amb una fulla de llorer i embolica amb 3 talls de cansalada.
Lliga amb fil de cuina.
Distribueix les cuixes al damunt de la xucrut, i cuina al mig del forn durant uns 35 a 40 minuts.
De tant en tant mulla, pel damunt, amb la resta del vi.
Serveix amb patates bullides..

Per Joan Corminas


Recepta de cuina de Cuixes de conill amb xucrut al vi

per Joan Corminas

Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Carns › Cuixes de conill amb xucrut al vi

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta11962

316 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Conill a la cervesa
    Carns
    90 min.
  • Conill amb rovellons
    Carns
    90 min.
  • Conill amb cargols
    Carns
    90 min.
  • Conill de tardor
    Carns
    60 min.
  • Conill amb gambes
    Carns
    60 min.
  • Conill amb olives
    Carns
  • Conill rostit a la cassola amb llimona
    Carns
    Rostit
    60 min.
  • Cuixes de pollastre farcides
    Carns
    Rostit
    40 min.
  • Cargols guisats amb confitat de porc i conill
    Altres
    60 min.
  • Conill farcit de bolets, orellanes i codonyat
    Carns
  • Conill Guisat amb fredolics
    Carns
    Estofat
    35 min.
  • Conill de muntanya a l'Empordanesa
    Carns
  • Conill amb ceba
    Carns
    60 min.
  • Conill a la pagesa
    Carns
    Estofat
    40 min.
  • Conill amb crosta
    Carns
    Estofat
    90 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Joan Corminas
Podeu trobarme
joan.c@sunrise.ch
receptes alemanyes:
http://www.receptes.cat/de/chef2225
Freienstein (Zürich) Suïssa

1704 receptes

2 trucs

87 aportacions al fòrum

101 fotos favorites

85 seguidors

Segueix a 327 Xefs

  • Paulí Hernández Grande
  • Mayte Deza
  • Àngels Casell Puig
  • Antonieta Llaurado Llort
  • Montserrat Reixach Moner
  • Pau Gili López
  • Elvira Vila
  • antoni
  • Mª Lluïsa Vidal
  • Teresa Coma Salvador

... i 317 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Coca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Espaguetis amb espinacs i gambes
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassó
  • Arròs melós amb verdures
  • Flam de torró
  • Xips de col-Kale amb formatge a la graella
  • Espagueti amb Mandonguilles al xili
  • Rotllos de col rissada (col de Savoia), farcits amb peix d'escórpora

Veure totes les receptes

Joan Corminas RSS feed.

Últims comentaris

  • Macarrons alla carbonara
    Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
  • Talls de vedella a l'oriental
    Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
  • Carabassa Hokkaido i pastanagues rostides
    Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
  • Talls de vedella a l'oriental
    Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
  • Pomes al forn amb ametlles
    Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...

Les seves millors receptes

  • Torronada de Vilassar *****
  • Cargols a l'estil de Boada *****
  • Cassola de pollastre i carxofes amb arròs caldós i vi blanc *****
  • Sardines en escabetx *****
  • Bescuit de préssec en almívar *****

Receptes que millor ha valorat

  • Trufa cuita de l'Arimany *****
  • Melmelada de roses ****
  • Pastís fondant Bob esponja ***

Les seves etiquetes

  • Albergínia 1
  • Alberginies 1
  • Allioli 1
  • Alls 1
  • Arros 5
  • Aus 1
  • Aus-pollastre 1
  • Avellanes 1
  • Bacalla 11
  • Bacalla fresc 1
  • Beixamel 2
  • Bolets 4
  • Bonitol 2
  • Botifarra 1
  • Botifarra blanca 1
  • Botifarra negra 1
  • Caça 1
  • Calamars 2
  • Calamarsets 1
  • Calls 1
  • Canelons 4
  • Cansalada 1
  • Capipota 1
  • Carabassa 1
  • Carabassó 1
  • Carbassó 1
  • Cargols 9
  • Carn mòlta - Carn picada 5
  • Carxofa 1
  • Carxofes 1
  • Castanyes 1
  • Cigrons 3
  • Cítrics 1
  • Coco 1
  • Col 5
  • Conill 9
  • Crostini 1
  • Curri 1
  • Empanada 1
  • Escalopa 1
  • Escamarlans 1
  • Escudella 1
  • Espinacs 1
  • Estofat 1
  • Farigola 1
  • Fesols 1
  • Fetgets de pollastre 1
  • Fruits secs 1
  • Gambas 2
  • Gambes 1
  • Graten 1
  • Guatlles 1
  • Llagostins 2
  • Llebre 1
  • Llenguado 1
  • Llom 1
  • Lluç 1
  • Macarrons 4
  • Maduixes 1
  • Mandonguilles 1
  • Mango 1
  • Mongetes 2
  • Musclos 2
  • Nata 2
  • Ous 4
  • Ous de guatlla 1
  • Ous de lumpus 1
  • Ous durs 1
  • Pastanaga 1
  • Patates 10
  • Pebrots 2
  • Peix 2
  • Peixos-embotits-carns-etc- 1
  • Peres 1
  • Pèsols 3
  • Pesto 1
  • Peus de porc 2
  • Pinya 1
  • Pizza 1
  • Plàtan 1
  • Pollastre 5
  • Pomes 3
  • Postre 1
  • Potatge 2
  • Prunes 1
  • Rap 2
  • Risotto 1
  • Rovellons 1
  • Salmó 1
  • Salsa 1
  • Salsa d’ametlles 1
  • Salsitxes 1
  • Sardines 1
  • Secrets de porc 1
  • Sepia 2
  • Sopa 1
  • Spaghetti 3
  • Tagliatelle 1
  • Tallarines 4
  • Tonyina 1
  • Truita 1
  • Vegetariana 5
  • Vegeteriana 4
  • Verdures 1
  • Viande 1
  • Xai 1
  • Xampinyons 3
  • Xistorra 1
  • Xocolata 4
  • Xocolata negra 2

149 favorites

  • Risotto amb pedrers de pollastre
  • Ravolis amb bacallà
  • Conill amb romaní
  • Nius caramel·litzats de poma amb formatge de cabra
  • Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme
  • Crema freda d'espàrrecs verds
  • Puding de plàtan i pinya
  • Croquetes d'espinacs
  • Bacallà a la llauna, sobre llit d'espinacs a la catalana
  • Pastís de puré de patata i carn
  • Conill fregit amb alls i bitxos
  • Flam d'ou amb plàtan, panses i pinyons
  • Amanida de bacallà, xerris, i gules del nord
  • Flam d'ou amb poma i pinyons
  • Bacallà a la llauna
  • Croquetes de pollastre
  • Pa casolà
  • Supremes de lluç en papillota amb calçots confitats
  • Cigrons estofats amb manetes de porc
  • Crostini de formatge picant
  • Suquet de peix
  • Pit de pollastre farcit
  • Flam d'ou
  • Potatge de cigrons amb mini-mandoguilles i pistons
  • Llesques de pa amb formatge a l'estil del Canto de Thurgau
  • Potatge de llenties amb xoriç, patates i bledes
  • Cigrons amb pop
  • Arroz amb butifarra i ceps
  • Coca de carxofa
  • Canalons de tonyina ou dur i espinacs
  • Coca de cireres
  • Conill amb ceba
  • Mousaka d'alebreginia
  • Fideuà de peix
  • Cues de rap a la marinera
  • Amanida de patata i gambes
  • Pastissets
  • Ametllats
  • Gratinat de patates i anxoves
  • Fideuà de ceps
  • Sopa de carxofa
  • Tallarines al roquefort
  • Cassolada de xai, amb carxofes i pèsols
  • Mongetes del ganxet, guisades amb romesco
  • Flam de bolets
  • Galtes de porc al forn, sobre llit de ceba
  • Arròs, amb bolonyesa
  • La meva salsa Bolonyesa
  • Minestrone amb Pollastre
  • Pastís del flam
  • Amanida de mongetes seques
  • Conill amb samfaina
  • Civet de llebre a la catalana
  • Cap i pota amb cigrons
  • Pa miracle
  • Pollastre al forn
  • Bunyols de pinya
  • Canelons d'espinacs i bolets Carrereta amb salsa beixamel de Cep
  • Galtes de porc guisades
  • Coctel de Llagostins
  • Cuixetes de pollastre farcides de llonganisa
  • Pesols a la catalana
  • Croquetes de pernil
  • Pits de pollastre amb capa de formatges
  • Cocada de Camarón
  • Carbassons al forn
  • Flam de Mató
  • Patates farcides
  • Croquetes de l'Àvia Dolors
  • Cigrons a la catalana
  • Amanida de pasta amb pesto
  • Pastís de tonyina
  • Crema de Sant Josep amb sorpresa
  • Tallarines amb popets
  • Pasta amb sardines
  • Conill en escabetx amb figues a la planxa
  • Pastissets de carbassa i formatge comté
  • Pèsols ofegats
  • Crema de mongetes amb alfàbrega
  • Crema d'espàrrecs verds, amb encenalls de fetge d'ànec
  • Cloïsses en salsa verda, amb mongetes del ganxet
  • Endivies gratinades, amb prunes, pinyons, i pernil
  • Espatlla de xai a la cervesa
  • Pop ofegat amb allioli
  • Macarrons amb trinxat
  • Blanqueta de gall dindi guisada amb rossinyols
  • Gírgoles saltades, amb pernil, panses i pinyons
  • Ânec estofat, amb Múrgoles, o Rabassoles
  • Mongetes de Balaguer, estofades
  • Rovellons o Pinetells al microones
  • Pops amb çigrons
  • Jarret de poltre estofat, amb verduretes, i bolets
  • Salsitxes fregides, amb tomàquet, all i julivert
  • Tonyina amb romesco, i mongetes del ganxet
  • Sopa de farigola
  • Vol-au-vents, de bolets, porros, i fua,( mi-cuit dànec )
  • Calamars , farcits de carn i bolets
  • Verat macerat
  • Llibrets d'albergínia, amb xampinyons
  • Sangria amb vi blanc
  • Paella Catalana* (Arròs de marisc)
  • Cigrons gratinats
  • Macarrons a la marinera
  • Pastís de patata i tonyina
  • Espirals de colors amb doble de formatge
  • Cigrons estiuencs
  • Pollastre a la llimona
  • Espinacs a la crema sobre un llit d’arròs
  • Espaguetis engastats a salsitxes
  • Sípia ofegada, amb patates, i allioli
  • Conill al forn
  • Pudding de puerros
  • Sarsuela de rap
  • Cebes farcides
  • La Sopeta de la Nati
  • Sofregit de tomàquet
  • Cassoleta de recapte express
  • Manetes de porc farcides de llagostins
  • Aletes de pollastres adobades
  • Peus de Porc al forn
  • Iuca amb all i julivert
  • Fideuà de gambes i calamars
  • Coca de Pinya Colada
  • Fideus al forn
  • Daus de porc adobats amb mostassa
  • Bacallà esqueixat amb mongetes seques i pebrot escalivat
  • Musclos de roca amb vinagreta de mel i romaní
  • Lluç de palangre amb oli de vainilla
  • Conill confitat
  • Conill a les herbes
  • Cues de lluç amb patates al forn
  • Croquetes de cep
  • Musclos amb all i julivert
  • Bacallà Espiritual
  • Escarxofes amb all i julivert
  • Bròquil al forn
  • Risotto de bolets i llagostins
  • Albergínies a la napolitana
  • Xampinyons farcits
  • Mil fulls de patata amb herbes provençals
  • Carquinyolis
  • Crema pastissera, a la meva manera
  • Timbal de patata i ceba amb butifarra esparracada, pebrot escalivat i ou poché
  • Flam de turró
  • Pollastre al forn amb pastanagues i xirivies
  • Calçots arrebossats
  • Coca de Llavaneres
  • Bacallà al forn a la napolitana
  • Calamarsons amb mongetes

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús