Esbandeix la xucrut i escorre bé.
Pica finament la ceba.
Enrosseix la ceba en oli, agrega l'arròs per risotto i quan transparenti afegeix la xucrut.
Desglaça amb la meitat del vi.
Afegeix les baies de ginebre, tapa i cuina durant uns 20 minuts.
Posa la xucrut en una safata de forn.
Preescalfa el forn a 170 graus.
Assaona les cuixes de conill, cobreixi cadascuna amb una fulla de llorer i embolica amb 3 talls de cansalada.
Lliga amb fil de cuina.
Distribueix les cuixes al damunt de la xucrut, i cuina al mig del forn durant uns 35 a 40 minuts.
De tant en tant mulla, pel damunt, amb la resta del vi.
Serveix amb patates bullides..
Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...