Cuixes de pollastre a la stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salta en diferents tandes, les cuixes de pollastre en la mantega calenta, fins que prenguin un bon color daurat, assaona amb sal i pebre, retira de la paella i reserva en un lloc calent.
Sofregeix a foc lent, la ceba, l'all i el xili.
Afegeix el pebre vermell, el puré de tomàquet i el romaní, i cuina remenan de tant en tant.
Desglaça amb aigua o el brou d'au.
Agrega a la barreja, les cuixes de pollastre reservades.
Tapa i cuina foc lent de 25 a 30 minuts
Afegeix la crema fresca i el julivert picat.
Serveix aquest plat acompanyat amb arròs eixut.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se