Cuixes de pollastre a la stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 cuixes de pollastre tallades a la junta
  • 1 a 2 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de sal
  • Pebre
  • 2 cebes, en tires
  • 2 dents d'all, en tires
  • 1 xili vermell, en tires
  • 1 pebrot vermell i 1 de groc, en tires
  • 4 cullerades de pebre vermell
  • 4 cullerades de puré de tomàquet
  • 1 branqueta de romaní, amb les agulles tallades fines
  • 1 dl i ½ d'aigua o brou d'au
  • 100 grams de crema fresca
  • 1 cullerada de julivert picat ben fi

4 racions

Elaboració

Salta en diferents tandes, les cuixes de pollastre en la mantega calenta, fins que prenguin un bon color daurat, assaona amb sal i pebre, retira de la paella i reserva en un lloc calent.
Sofregeix a foc lent, la ceba, l'all i el xili.
Afegeix el pebre vermell, el puré de tomàquet i el romaní, i cuina remenan de tant en tant.
Desglaça amb aigua o el brou d'au.
Agrega a la barreja, les cuixes de pollastre reservades.
Tapa i cuina foc lent de 25 a 30 minuts
Afegeix la crema fresca i el julivert picat.
Serveix aquest plat acompanyat amb arròs eixut.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

549 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!