Tires de carn amb bròquil i pebrot

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina l'arròs segons les instruccions del paquet.
Pela i talla l'all.
Neteja els pebrots i trosseja.
Talla la carn en tires.
Fon el dau de brou de carn amb 3 cullerades d'aigua tèbia, agrega la salsa de soja, l'oli de sèsam i el grill d'all, premsat en un bol.
Barreja amb la carn i deixa marina durant 5 minuts.
Fregeix la carn en una paella gran en 2 cullerades d'oli d'oliva calent durant 4 a 5 minuts.
Treu la carn i col·loca en un bol net.
Afegeix l'oli d'oliva restant a la paella, agrega el pebrot i salteja. Afegeix el bròquil i fregeix durant 2 minuts.
Posa la carn a la cassola.
Afegeix la marinada i cuina durant 3 minuts.
Assaona amb pebre, al teu gust.
Serveix la carn i les verdures sobre l'arròs i espolsa l'alfàbrega pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se